Kontaveit jätkab maailma edetabelis kolmandas kümnes, Williams tegi 153-kohalise tõusu (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: EPA / Scanpix

Täna avaldatud naiste tennise maailma edetabelis jätkab 27. kohal Eesti esireket Anett Kontaveit. Kaia Kanepi langes viie koha võrra ning paikneb nüüd 51. real.

Maailma esireket on endiselt rumeenlanna Simona Halep, kes äsja lõppenud Wimbledoni turniiril pudenes konkurentsist juba kolmandas ringis. Tema järel säilitas teise koha Taani esindaja Caroline Wozniacki ning kolmandaks kerkis ameeriklanna Sloane Stephens.

Wimbledoni võitja, sakslanna Angelique Kerber parandas oma positsiooni kuue koha võrra ning paikneb värskes edetabelis neljandal positsioonil. Esikümnesse mahuvad veel ukrainlanna Elina Svitolina (0), Prantsusmaa mängija Caroline Garcia (0), hispaanlanna Garbine Muguruza (-4), tšehhitarid Petra Kviotva (-1) ja Karolina Pliškova (-1) ning sakslanna Julia Görges (+3).

Märkimisväärse tõusu tegi Wimbledonis finaali jõudnud, kuid seal Kerberile 3:6, 3:6 alla jäänud 36-aastane ameeriklanna Serena Williams, kes parandas oma edetabelikohta koguni 153 positsiooni võrra ning paikneb kohe Kontaveidi järel 28. real.

Meeste tennise maailma edetabelis jäi esinelik samaks. Edetabelijuhina jätkab hispaanlane Rafael Nadal, kellele järgnevad šveitslane Roger Federer, Saskamaa esindaja Alexander Zverev ja argentiinlane Juan Martin del Potro. Wimbledoni võitja, serblane Novak Djokovic kerkis 21. positsioonilt kümnendaks ja tema finaalivastane, lõuna-aafriklane Kevin Anderson kaheksandalt kohalt viiendaks.

Eesti esinumber Jürgen Zopp loovutas ühe positsiooni ning hoiab nüüd 108. kohta. Kenneth Raisma (+1) paikneb 722. ja värske Eesti meister Vladimir Ivanov (+5) 803. kohal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles