Rumeenia jalgpallur sai joomise tõttu eluaegse koondisekeelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Mutu.
Adrian Mutu. Foto: SCANPIX

Probleemne Rumeenia jalgpallur Adrian Mutu sai paar päeva enne koondise sõprusmängu San Marino vastu joomise tõttu eluaegse koondisekeelu.

Nimelt otsustas Mutu treeneri keelust hoolimata esmaspäeva õhtul koos meeskonnakaaslase Gabriel Tamasiga pidutsema minna. Rumeenia ajakirjanduse väitel on mehed ka varem sellise intsidendi põhjustanud.

«Need kaks mängijat on igaveseks koondisest eemaldatud,» sõnas Rumeenia koondise peatreener Victor Piturca. «Mul on kahju, kuid reeglitest tuleb kinni pidada.»

Mutul treenerile etteheiteid ei ole. «Mõistame Piturca otsust,» lausus mängija mõlema patustaja nimel.

Mutu on ka varem probleemidesse sattunud. 2004. aastal vallandati mängija Chelsea meeskonnast kokaiini tarvitamise pärast. Ründaja pidi klubile trahviks maksma 24 miljonit eurot, millest 17 miljonit on ta siiani võlgu.

2010. aasta jaanuaris sai mees üheksa kuulise mängukeelu dopingutarvitamise tõttu. Oktoobris toonase koduklubi Fiorentina juurde naastes sattus mees koheselt ka baarikaklusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles