Mandri aitas tiimikaaslase võidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri.
Rene Mandri. Foto: Tour de Bretagne

USAs jätkuva kõrgetasemelise Utah’ velotuuri neljapäeval sõidetud teise etapi võitis uusmeremaalane Jack Bauer (Endura Racing). Bauerit finišis lahti vedanud Rene Mandri sai kirja võitjaga sama aja.

Selle tuuri kõige siledama etapi jooksul toimus ridamisi äraminekuid. Kümmekond kilomeetrit enne finišit asunud väiksel tõusul ründas viimasena USA tulevikulootus Tejay van Garderen (HTC-High Road). Teda jälitama asunud peagrupis toimus peagi kaks suurt kukkumist, kuid need jooksiku püüdmist ei seganud ning ameeriklane saade kätte, vahendab rattaprofid.ee.

Viimasel kilomeetril tõid Endura Racingu ratturid Rene Mandri ja Alexander Wetterhall grupi ette Jack Baueri, kes tegi võimsa kiirenduse ja suutis sellega sprintereid üllatada ning etapivõidu võtta. Teise koha sai itaallane Elia Viviani (Liquigas) ning kolmas oli ameeriklane Jack Keogh (UnitedHealthcare Pro Cycling). Mandri ületas lõpujoone 45. kohal.

Tuuri üldliidrina jätkab Colombia rattur Sergio Luis Henao (Gobernacion de Antioquia - Indeportes Antioquia). Mandri on kokkuvõttes 30. kohal.

Tour of Utah lõpeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles