Kauri koostöö kaardilugeja Lepiksoniga jätkub ka Saksamaal

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur.
Egon Kaur. Foto: Erakogu

Autoralli MM-sarjas WRC-akadeemia klassis kindlat liidrikohta hoidev Egon Kaur kihutab ka tuleval nädalal Saksamaa MM-rallil koos kaardilugeja Erik Lepiksoniga.

Hooaja alguses istus Kauri kõrval Mart Laidvee, kuid kahel viimasel MM-rallil sõitis ta oma vana paarimehe Lepiksoniga. Pärast Soome rallit polnud selge, kumb kaardilugeja jääb Kauri kõrvale hooaja lõpuni. Nüüd on teada, et vähemalt Saksamaal istub koos Kauriga Ford Fiestas just Lepikson. Hooaja kahe viimase võistluse kohta pole aga endiselt otsust langetatud.

«Loodan lähiajal asjad hooaja lõpuni paika saada, ma ei taha iga võistluse järel kaardilugejat vahetada,» sõnas Kaur. Lepiksonil segavad tipprallisõidule pühendumist pere ja töö advokaadibüroos, Laidveel napib aga MMil kihutamiseks kogemusi.

Kui Kauril õnnestub WRC-akadeemia klass tänavuse hooaja kokkuvõttes võita, ootab teda poole miljoni euro suurune preemia, mis tuleb kulutada MM-sarjas osalemiseks. See aga tähendab, et ta sõidab tuleval aastal SWRC-sarjas.

«Oma otsustes peangi eelkõige lähtuma tulevikust,» märkis Kaur.

Möödunud nädalavahetusel osalesid Kaur ja Lepikson Saksamaal kohaliku sarja võistlusel, ent sõitsid teelt välja ja katkestasid. «Tegelikult saime sealt kõik kätte, mida otsisime,» kinnitas Kaur.

«Sõitsime vihmamärjal teel ja kuival asfaldil. Õnnetus juhtus ühes täisnurkses pöördes, mis oli kruusast ja mudast libe. Vajusime seal teelt välja. Auto vajab küll veidike remonti, kuid midagi hullu ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles