Samuel Eto’st saab Venemaale siirdudes maailma rikkaim jalgpallur

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interis mängides sai Samuel Eto'o teha koostööd Jose Mourinhoga. Nüüd on mehed taas ühes meeskonnas.
Milano Interis mängides sai Samuel Eto'o teha koostööd Jose Mourinhoga. Nüüd on mehed taas ühes meeskonnas. Foto: SCANPIX

Milano Interi jalgpallimeeskonna ridadesse kuuluv Samuel Eto’o võib oma karjääri jätkata Venemaa klubis Mahhatškala Anži.

Rikkuri Suleiman Kerimovi omandusse kuuluv klubi on viimasel ajal hoogsalt meeskonda täiendanud ning nüüd on sihikule võetud järjekordne staar, kirjutab The Wall Street Journal.

Väidetavalt pakutakse Eto’ole lepingut, mis tooks talle aastas sisse 17,7 miljonit eurot. Sellise summa saaks Eto’o kätte pärast maksude tasumist. Kokku pakutakse kolm aastat kestvat kontrahti. Kui ründaja sellisele lepingule alla kirjutab, siis saab temast maailmas kõrgeimat palka teeniv jalgpallur.

«Läbirääkimised käivad. On võimalik, et ma lähen, kuid võib-olla jään ma samasse meeskonda,» sõnas Eto’o.  

Teatavasti ei ole Anži tavapärane Venemaa klubi, meeskonna kodustaadion asub ebastabiilses Dagestanis ning seetõttu ei soovi paljud jalgpallurid meeskonnaga liituda.

Probleemile on leitud aga omapärane lahendus. Nimelt elavad ja treenivad Anži jalgpallurid igapäevaselt Moskvas ja lendavad seetõttu kodumängudele üle 1000 km.

Erinevatel andmetel on Eto’o käinud endale juba Moskvas ka uut elukohta valimas.

Sel hooajal on Anžil läinud Venemaa liigas küllaltki hästi ning meeskond hoiab turniiritabelis neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles