Nurmsalu: suusahüppajana enam suvel rannas burgerit ei söö

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Mihkel Maripuu

Kahevõistlejast spetsiaalsuusahüppajaks hakanud Kaarel Nurmsalu üritab algaval talihooajal uuel alal läbilööki ning näeb oma eesmärkide nimel tublisti vaeva, kirjutab ERR Sport.

«Treeningud on teistsugused ja igapäevaelu on teistsugune. Tavaliselt oli suvi aeg, kus käisid rannas burgerit söömas ning seetõttu on suvi olnud närviline, sest kaalujälgimine on tõsisem olnud, kui võrrelda kahevõistlust,» rääkis Nurmsalu Vikerraadiole.

Nurmsalu pole enda sõnul veel soovitud võistluskaalus, kuid kõik sujub plaanipäraselt ja eesmärgiks on võetud Kuusamo MK-etapiks saavutada õige kaal.

«Võistlustulemustega otseselt rahul ei ole, kuid olen rahul sellega, et olen suuteline palju paremini hüppama kui senistel võistlustel ja kui selliste hüpetega olin nendel kohtadel, siis see lisab enesekindlust ja motivatsiooni,» rääkis Nurmsalu oma senistest suvistest startidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles