AMETLIK: Fabregas liitus Barcelonaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas (paremal)
Cesc Fabregas (paremal) Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalluri Cesc Fabregase ülemineku saaga Arsenalist Barcelona ridadesse on leidnud oma lõpu. Täna läbis mees meditsiinilise ülevaatuse ning klubid lõpetasid juriidiliste dokumentide vormistamise.

Mängija sõlmis Barcelonaga lepingu, mis kehtib 2016. aasta lõpuni. Lepingus on klausel, mille alusel peavad klubid, kes teda osta tahavad, maksma 200 miljonit eurot. Barcelona tasus ülemineku eest Arsenalile 40 miljonit eurot.

Fabregas oli Arsenali esimene noorim põhimeeskonna mängija ning samuti ka noorim väravalööja. Lisaks kuulusid mängijale ka kaptenikohustused.

Arsenali peatreener Arsene Wenger sõnas klubi kodulehel, et pole Fabregase lahkumist soovinud. «Oleme terve aja end selgelt väljendanud, et ei soovi Fabregase lahkumist,» lausus Wenger. «Samas mõistame tema tahet liituda oma kodulinna klubiga. Täname Fabregast tema teenete eest ning soovime talle tema karjääris kõike paremat.»

Fabregas lausus Wengeri kohta vaid kiitvaid sõnu. «Ma ei suuda sõnadesse panna oma tänu, mis võlgnen Wengerile,» lausus mängija. «Ma ei unusta teda kunagi. Tänu temale olen ma jõudnud siia, kus ma hetkel olen. Võlgnen selle just talle, et nüüd Barcelona ridadesse kuulun.»

Vaata ka videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles