Aaslav-Kaasik tuli taas Euroopa meistriks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Aaslav-Kaasik.
Lembit Aaslav-Kaasik. Foto: Internet

Saksamaal Bitterfeldis peeti nädalavahetusel veemotoklassi F-125 Euroopa meistrivõistluste viimane otsustav neljas etapp, mille järel krooniti kolmandat korda järjest kontinendi parimaks Lembit Aaslav-Kaasik.

Enne viimast neljandat etappi oli võimalus tulla Euroopa meistriks punktidega koguni neljal võidusõitjal: itaallasel Massimo Rossil (52 punkti), Aaslav-Kaasikul (48), veel ühel itaallased Alex Ziliolil (44) ja poolakal Henryk Synorackil (38), vahendab ERR Sport.

Aaslav-Kaasik startis esimesse sõitu kuuendalt stardikohalt. Sõidu võitis Zilioli, kes hiljem diskvalifitseeriti reeglite rikkumise eest. Aaslav-Kaasik lõpetas teisena ja läks võistlust peale esimest päeva juhtima.

Teises sõidus tegi eestlane aga sõiduvea ja lõpetas seitsmendana. Kolmanda sõidu võit andis veel lootust tiitlile, kuna kirja läheb neljast sõidust kolm.

Neljandasse sõitu minnes kordus eelmisele aastale sarnane situatsioon - kes võidab sõidu, on Euroopa meister. Eestlane ületaski finishijoone esimesena ja tõusis teist aastat järjest pjedestaali kõrgeimale astmele.

Lembit Aaslav-Kaasikule on see juba kolmas Euroopa meistritiitel klassis F-125.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles