Contador ei osale järgmisel Girol

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador.
Alberto Contador. Foto: SCANPIX

Tänavu Itaalia velotuuri võitnud Alberto Contador (Saxo Bank) teatas, et ei kaitse oma tiitlit, sest see häirib tema valmistumist Tour de France’iks. Hispaanlane võitis Giro ülivõimsalt, kuid jäi Touril alles viiendaks, kaotades Cadel Evansile (BMC) ligi neli minutit.

Saxo Banki taanlasest mänedžer Bjarne Riis pole Contadori otsuse üle ilmselt sugugi õnnelik, sest järgmine Giro algab tema sünnilinnas Henningis. Samas pole sugugi kindel, kas Contador tuleval aastal üldse võistelda saab, sest tema mullusel Touril antud positiivse dopinguproovi juhtum pole siiani lahendust saanud.

«Järgmised neli-viis aastat saavad Alberto jaoks olema parimad hooajad ratturina. Me pole tema täielikku potentsiaali veel näinud,» kinnitas Riis. «Olen Alberto tegemisi põhjalikult analüüsinud ja oleme omavahel palju arenguks vajaminevatest nüanssidest rääkinud. Palju sõltub dieedist ja vaimsest ettevalmistusest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles