Tottenham hangib ManCity’st ründaja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Adebayor Manchester City särgis.
Emmanuel Adebayor Manchester City särgis. Foto: SCANPIX

Tottenhami jalgpalliklubi on kindel, et nad suudavad laenulepingu alusel endale hankida Manchester City ründaja Emmanuel Adebayori.

Adebayor oli eelmise hooaja teisel poolel laenulepingu alusel Madridi Realis, kuid praegu on ta City’s tagasi, kirjutab Metro.

Samas pole tal seal eriti mänguaega loota ning klubi peatreener Roberto Mancini on teada andnud, et ta ei kavatse ründajat kaasata 25 mehelisse nimekirja, kes saavad mängida Inglismaa meistriliigas.

Mancini eelistab ründajatena kasutada Carlos Tevezt, Sergio Aguerot, Edin Džekot ja Mario Balotellit ning seega pole Adebayoril mänguaega loota.

Adebayor teenib City’s 190 000 eurot nädalas ning laenulepingu alusel Tottenhami siirdudes maksaks City endiselt poole mehe palgast. Hooaja lõpus võiks Tottenham mehe 14 miljoni euro eest endale osta.

Tottenham kohtub 22. augustil Inglismaa liigas Manchester Unitediga ning meeskond loodab selles matšis juba Adebayori väljakule saata.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles