Algas eelregistreerimine Jüri Ratase jalgrattavõistlusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Laura Oks

Algas eelregistreerimine 3. septembril toimuvale Jüri Ratase VII jalgrattavõistlusele. Lõbusale ja sportlikule kogupereüritusele saab  eelregistreerida kuni 31. augustini veebilehel www.ratas.ee/voistlus



Juba seitsmendat korda toimuv tasuta üritus saab alguse Pirita Velodroomilt kell 11 hommikul, enne võistluse algust on võimalus ka koha peal registreeruda.
Võistlusarvestus toimub viies eri kategoorias: tillusõit (kuni 6 aastased, distants 450 m), lastesõit (7 – 12 aastased, distants 1 km), naised (distants 10 km), mehed (distants 10 km) ja perearvestus (vähemalt ühe vanema ja lapse osalus).

Võitjatele on auhinnad naiste ja meeste arvestuses. Tillu- ja lastesõidus saavad kõik lõpetajad väikese meene ja medali. Perearvestuses loositakse välja Tallinki perereis Rootsi. Kõigi osalejate vahel loositakse välja kaks jalgratast. Nagu tavaks saanud, on ka sellel aastal kohal Lõvi Leo ja Nublu, kes annavad lastele edasi õpetussõnu heast käitumisest ning politsei ja päästeameti tegevusest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles