Veideman: Austriat oleksime pidanud juba võõrsil 10–20 punktiga võitma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman kohtumises Gruusia vastu.
Rain Veideman kohtumises Gruusia vastu. Foto: Raigo Pajula

«Minu arust on edukad sõpruskohtumised meeskonnale väga palju enesekindlust juurde andnud. Mõned räägivad, et heade kontrollmängude järel tulevad valikkohtumised kehvalt välja, kuid mina seda ei usu,» leidis Rain Veideman enne tänast korvpalli B-divisjoni matši Austriaga.


Pärast viimast treeningmängu Tšehhiga tunnistasid Eesti koondislased, et natuke on värskusest puudus, tänase eel on see mure aga kadunud.

«Isiklikult arvan küll, et see väsimus on väljas. Kuna vahepeal pole ühtegi kohtumist olnud, siis saan seda väita vaid trennide põhjal,» arvas Veideman.

Samas tunnistas tagamängija, et juulis toimunud edukas U20 turniir istub tal veel kehas.
«See väsimus pole kaugeltki väljas. Pole korralikku puhkust veel olnud, kuid usun, et mängupildile see küll mingit mõju ei avalda,» sõnas Veideman.

Teist suve koondisesse kuuluv noormees usub, et eelmisel aastal Austria käest saadud kaotusest on omad järeldused tehtud ning täna peaksid väljakul favoriidid olema eestlased.

«Kaks päeva oleme vaadanud neid video pealt. Põhimehed on samad, kes mullu. Ta (vastaste üks liidreid Jason Det­rick – toim) ei ole nii kiire ja võimekas, kui tavaliselt mustanahalised mängijad on. Paar head pikka on neil ka,» rääkis Eesti koondise üks liidreid. «Oleksime pidanud juba eelmisel aastal võõrsil neid 10–20 punktiga võitma.»

Valikkohtumiste järel ootab mängijaid ees klubihooaeg ning Veideman loodab võimaluse korral välismaale siirduda. Tartlastega seob teda kahe aasta pikkune leping.

«Arvan, et ettevalmistuse teen kindlasti Rockiga kaasa. Aga terve septembrikuu on veel ju ees ja siis võib kõike juhtuda,» arvas tagamängija.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles