Wozniacki kaotas edetabeli 76. reketile, Williams jättis turniiri pooleli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma esireket Caroline Wozniacki langes Cincinnatis 2,05 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga turniiril konkurentsist välja juba teises ringis.

Avaringis vaba olnud Wozniacki jäi teises ringis üllatuslikult 4:6, 5:7 alla wild-card’iga turniirile pääsenud ameeriklanna Christina McHale’ile, kes paikneb maailma edetabelis 76. real.

Viimati kaotas Wozniacki edetabelis 75. kohast madalamal asuvale mängijale 2009. aastal.

Pärast Wimbledoni on Wozniacki võitnud vaid ühe matši – juuli alguses jõudis ta Båstadis teise ringi, kus kaotas toona edetabeli 73. real paiknenud Sofia Arvidssonile, eelmisel nädalal Torontos piirdus ta aga ühe matšiga, kaotades Roberta Vincile (WTA 22.).

Aasta viimane suure slämmi turniir US Open algab aga teatavasti juba 29. augustil, seni pole Wozniacki oma karjääri jooksul veel suure slämmi turniiri võita suutnud, US Openil on ta korra finaali jõudnud.

Cincinnati turniiri olid vigastuse tõttu sunnitud pooleli jätma edetabeli neljas reket Victoria Azarenka ning alles juunikuus peaaegu aastaselt vigastuspausilt naasnud Serena Williams.

Endine maailma esireket Williams tunnistas, et praegune tagasilöök on seotud varasema jalavigastusega, ent praegune olukord pole nii hull.

«Olen viimasel ajal nii palju mänginud ja jalg on kõvasti koormust saanud, usun, et see on sellest,» sõnas viimasel kahel nädalal nii Stanfordis kui Torontos võidutsenud Williams. «Praegu pole õige aeg riskida, vaid tuleb olla tark.»

Karjääri jooksul 13 suure slämmi turniiri võitnud Williams otsustas, et kuna US Openini on jäänud poolteist nädalat, on targem praegu jalale puhkust anda.

Turniiri jättis pooleli ka Azarenka, tuues põhjuseks parema käe vigastuse.

Cincinnatis peetaval meeste Masters-sarja turniiril jätkas võidulainel maailma esireket Novak Djokovic, kes on tänavu võitnud 54 ja kaotanud ühe matši. Kõva kattega väljakul on Djokovic sel hooajal võitnud kõik mängitud 30 kohtumist. Eile sai ta 6:2, 6:3 jagu ameeriklasest Ryan Harrisonist (ATP 78.).

Kolmandasse ringi jõudsid ka Rafael Nadal ja Andy Murray. Edetabeli teine number Nadal oli 6:4, 7:5 üle kvalifikatsioonist põhiturniirile pääsenud Julien Benneteau’st ning Murray (ATP 4.) alistas 6:4, 6:1 David Nalbandiani (ATP 66.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles