Vahur Valvas võitis Võru 6. Rattaralli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru 6. Rattaralli finiš. Paremal Vahur Valvas.
Võru 6. Rattaralli finiš. Paremal Vahur Valvas. Foto: aerobike.ee

Filter Maantee Karikasarja eelviimase etapi, Võru 6. Rattaralli võitis Vahur Valvas, kes läbis 102 km põhidistantsi ajaga 2:31.38.


Valvas  edestas grupifinišis Kevin Soont ja Sigvard Kukke.

Kuigi tegemist oli Filter Maantee Karikasarja pikima ja raskeima  etapiga, mis rattureid lakkamatu vihmasajuga kostitas, saabus finišisse suur peagrupp. Sõidu vältel toimus mitmeid äraminekukatseid,  kus aktiivsemateks ratturiteks olid Timmo Jeret ja Villu Jõgi, kuid kellegi edu ei paisunud suuremaks kui 15 sekundit. Viimased jooksikud püüti kinni 2 km enne lõppu.

Naistest võitis oodatult meie ainus profirattur Grete Treier (50. koht), kes lõpetas teises grupis peamiselt seetõttu, et tal purunes 5.  kilomeetril kumm.

Lühemal võistlusmaal (41 km) oli kiireim Olavi Israel ajaga 1:06.32. Sama aja sai kirja Keijo Kalm ja sekundiga kaotas neile Urmas Pungar.

Võru Rattarallile polnud kunagi varem nii palju rattureid registreerunud kui tänavu. Kirja pani end 380 spordisõpra, kuid stardijoonele asus erinevatel põhjustel 298.

Filter Maantee Karikasarja hooaja lõpetab 28. augustil toimuv Tabasalu Rattaralli.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles