Korjuse teine sõit: ebaõnnestunud boksipeatus ja katkine raadio

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus tänase stardi eel
Kevin Korjus tänase stardi eel Foto: Oliver Lomp

Kevin Korjus (Tech 1) sai Silverstone’is peetud Vormel Renault 3.5 sarja etapi teises sõidus 10. koha. Parema positsiooni rikkus katkine raadio ja ebaõnnestunud boksipeatus.


«Boksis kaotasin umbes seitse sekundit. Ma täpselt ei teagi, kas nad ei saanud ühte polti alt ära või sisse keeratud, lisaks ei leitud püstolit (aparaat, mis polte sisse-välja keerab – toim.) nii kiiresti kui vaja,» kirjeldas Korjus.

Eelpool kirjeldatud olukord oli alles kannatuste jätk, kuna katkise raadio tõttu võeti Korjus boksi soovitust neli ringi hiljem, lisaks vahetati seal vale paar rehve.

«Siin kulusid tagumised kiiremini, mul vahetati esimesed,» nentis Korjus. «Ma ei ütle, et ma oleksin täna võitnud, kuid kohtadele 4.-6. võinuks küll võidelda.»

Sten Pentust pole Postimehel täna pärast võistlust õnnestunud tabada.

Küll aga võivad täna 10. olnud Korjus ja 12-ndana lõpetanud Pentus pingereas veel tõusta. Nimelt on uurmise all Nathanael Berthoni, Jake Rosenzweigi ja Brendon Hartley boksipeatused. Võimalik, et nimetatud sõitjad ületasid boksialas kiirust, millega kaasneks karistus ning eestlased Pentus ja Korjus tõuseksid kolme koha võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles