Chelsea napsas Arsenali eest maailmameistri endale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Mata
Juan Mata Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea ja Valencia jalgpalliklubid kinnitasid, et nad on jõudnud kokkuleppele Juan Mata siirdumises Chelseasse.

«Oleme jõudnud Valenciaga kokkuleppele poolkaitsja Juan Manuel Mata ostmise osas. Nüüd tuleb tal läbida veel meditsiiniline test ja jõuda kokkuleppele isiklike tingimuste osas,» teatas Chelsea kodulehekülg.

Kui ametlikult pole üleminekusummat avaldatud, siis väidetavalt on ostusummaks umbes 30 miljonit eurot.

Matat jahtis pikalt ka Londoni Arsenal, kes soovis hispaanlast meeskonda hankida lahkunud Cesc Fabregase asemele. Siiski jäi Arsenal pika ninaga ning peab nüüd pilgu teiste meeste suunas heitma.

Mata liitus Valenciaga 2007. aastal. 2010. aastal tuli ta Hispaania koondise koosseisus maailmameistriks ning tänavu suvel oli ta Hispaania koondise üks liidreid, kui nad võitsid kuldmedali U21 EMil.

Samas ei rahuldu Chelsea vähemalt esialgu vaid Mata ostmisega ning jätkuvalt üritatakse osta ka Tottenhami ridadesse kuuluvat Luka Modricit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles