ManCity Meistrite liigas alles kolmandas tugevusgrupis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MAnchester City argentiinlastest ründaja Sergio Aguero (vasakul) ja Carlos Tevez.
MAnchester City argentiinlastest ründaja Sergio Aguero (vasakul) ja Carlos Tevez. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas on saanud selgeks kõik 32 meeskonda, kes mängivad sel hooajal alagrupiturniiril.

Euroopa Jalgpalli Liit UEFA avaldas nüüd ka meeskondade asetused tänaseks loosimiseks.

Esimesse tugevusgruppi paigutati varasemate tulemuste põhjal FC Barcelona, Manchester United, Londoni Chelsea, Müncheni Bayern, Londoni Arsenal, Madridi Real, FC Porto ja Milano Inter. Suurkulutaja Manchester City paigutati samas alles kolmandasse tugevusgruppi.

Tugevusgruppe vaadates on näha, et tekkida võib ka tõeline surmagrupp. Teoreetiliselt on võimalik, et ühte alagruppi satuvad tiitlikaitsja FC Barcelona, Itaalia suurklubi AC Milan, suurkulutaja Manchester City ning valitsev Saksamaa meister Dortmundi Borussia.

Tugevusgrupid:

I tugevusgrupp: FC Barcelona, Manchester United, Londoni Chelsea, Müncheni Bayern, Londoni Arsenal, Madridi Real, FC Porto ja Milano Inter.

II tugevusgrupp: AC Milan, Lyon, Donetški Šahtar, Valencia, Lissaboni Benfica, Villarreal, Moskva CSKA ja Marseille.

III tugevusgrupp: Peterburi Zenit, Amsterdami Ajax, Leverkuseni Bayer, Pireuse Olympiacos, Manchester City, Lille, FC Basel ja Borissovi BATE.

IV tugevusgrupp: Dortumundi Borussia, SSC Napoli, Zagrebi Dinamo, APOEL, Trabzonspor, Genk, Viktoria Plzen ja Otelul Galati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles