Tabasalu rattaralli on erakordselt populaarne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaralli.
Rattaralli. Foto: Sille Annuk

Pühapäeval esmakordselt peetav Tabasalu Rattaralli on saanud sooja vastuvõtu osaliseks.

Eile keskööks, kui lõppes soodsaim  eelregistreerimine, oli Filter Maantee Karikasarja viimasele etapile end  101 ja 39 km distantsidele kirja pannud kokku ligi 450 osalejat.

Favoriidiks võib pidada valitsevat Eesti grupisõidumeistrit  Mart Ojaveed,  kes hiljuti Champion Systemi meeskonnaga Balti tuuri läbis.
Kindlasti on motiveeritud eelmisel nädalal Tallinna Rattarallil esikoha  pälvinud Janek Tombak.

Tegemist on Harjumaale tüüpilisel siledal maastikul kulgeva  rattaralliga. Võib oletada, et äärmiselt suurt rolli mängib sõidu saatuses tuul. Kui juhtub olema vaikne ilm, siis tõenäoliselt näeme  võrdlemisi suurt grupifinišit. Tuuliste olude korral venib võistlejaterivi ilmselt pikaks juba trassi algusesse jäävatel lagedatel  pangapealsetel lõikudel. Samuti võib Tabasalu Rattarallil kaarte segada  raudtee taha jäämise võimalus. Nimelt Kloogal ja Niitväljal ületab pikk võistlusrada raudteed. Kui peaks rong tulema, peavad võistlejad igal juhul seisma jääma.

Numbrite väljastamine toimub Tabasalus asuva Harku vallamaja ees olevas stardipaigas kella 9.30-11. Start 101 km distantsile antakse kell 12 ja lühemale maale kell 12.05. Parimate autasustamine toimub kell 15.30 ja finiš suletakse kell 17.

Eelregistreerimise teine voor lõpeb reede südaööl. Kirja saab end panna ka kohapeal, kuid siis on hinnad oluliselt kõrgemad.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles