Rajat valdavad vastuolulised tunded

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja
Andres Raja Foto: EKJL/mumm.ee

Kergejõustiku MMil Daegus kümnevõistluse kolme esimese ala järel 10. kohal olevat Andres Raja valdasid vastuolulised tunded.

«100 m jooksuga olen väga rahul, aga samas oleks võinud soovida ka paremat,» sõnas ta. «Kaugushüpe oli nii ja naa – tundsin, et jalad on justkui vatis. Peaksin olema juba aklimatiseerunud, kuid hüpped ei õnnestunud kõige paremini, samas polnud ka väga halvad.»

 

Kuulitõukes jõudis Raja oma parima tulemuseni alles viimasel katsel. «Tegelikult võinuks see tulemus tulla juba teisel katsel, aga keskendusin seal üle,» märkis kokkuvõttes 10. kohal asuv atleet. «Kokkuvõttes olen siiski esimeste aladega rahul. Tuleb vaadata ka üldpilti ja teistega võrdlust.»

Mikk Pahapilli meeleolud olid mustemad. «Kokkuvõttes pole põhjust rahuloluks, võistlus algas ebakindlalt,» sõnas kolme ala järel kolmandas kümnes asuv mees. Oma rekordigraafikule kaotab ta 154 punkti.

Väikest rahulolu tekitas temas vaid kuulitõuge. «100m jooksus teadsin ette, et parimat hoogu pole. Start õnnestus, kaotus teistele kogunes tippkiiruse arvelt,» selgitas ta. «Kaugushüppes lootsin kindlasti paremat, hoojooks oli raske. Kuuliga olen rahul - esimese katse õnnestumine lubas veidi järgmistel katsetel riskida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles