Eesti vanim linnajooks kutsub sportlasi Viljandisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnajooks.
Viljandi linnajooks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Oktoobri teisel pühapäeval Viljandis peetav Eesti vanim linnajooks on sel aastal valmis võõrustama senisest enam osalejaid ning registreerimine sügisesele jooksule on juba alanud.


Tänavu juba 56. korda toimuv Viljandi Linnajooks saab stardi 9. oktoobril kell 12 Vabaduse platsilt. 13,5 kilomeetri pikkuse raja trass on sarnane mullusega ning see kulgeb mööda Viljandi tänavaid ja parke.


Lisaks jooksule on tänavu kavas ka 10 kilomeetri pikkune kepikõnd ning enne keskpäeva saavad jooksuvõimeid proovida ka 4-11aastased lapsed spetsiaalselt neile mõeldud võistlusel.


Kui paaril viimasel aastal on jooksu lõpetanud veidi üle paarisaja osaleja, siis tänavu ootavad korraldajad starti peaaegu kaks korda nii palju sportlasi.

Juba on alustatud ka jooksule registreerimist ning seda saab teha nii portaalis www.sportinfo.ee kui Viljandi spordihoones asuvas Viljandimaa Spordiliidus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles