Arsenal sai viimase 115 aasta suurima kaotuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Londoni Arsenali ründaja Robin van Persie.
Pettunud Londoni Arsenali ründaja Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel peeti eile kaks kohtumist, mis annavad siiani palju kõneainet. Manchesteri klubid United ja City näitasid oma Londoni rivaalidele koha korralikult kätte, seejuures sai Arsenal suurima kaotuse pärast 1896. aastat.

ManU alistas eile koduväljakul Arsenali 8:2 ning see oli Londoi klubile suurimaks allajäämiseks viimase 115 aasta jooksul, kirjutab Sportsmail. City klohmis samas võõrsil 5:1 Tottenhami.

«Oleksime võinud isegi veel väravaid lüüa, kuid ausalt öeldes ei soovinudki ma kaheksast väravast rohkemat. Olin tulemusega rohkem kui rahul,» sõnas ManU peatreener Alex Ferguson.

«Selline kaotus on valus ja ma tunnen ennast alandatuna. Kuid loobumine ei ole mul mõttes. Kui palju mul selles kõiges süüd on? Just nii palju, kui te parasjagu tahate,» sõnas Arsenali peatreener Arsene Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles