Egon Kaur valmistub maailma parimatega võidu kihutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur ja Simo Koskinen lõpetavad hooaja MMi etapil Walesi rallil.
Egon Kaur ja Simo Koskinen lõpetavad hooaja MMi etapil Walesi rallil. Foto: Karmen Vesselov

Reedel Suurbritannia teedel algaval autoralli maailmameistrivõistluste viimasel etapil Walesi rallil stardib Eestist ainsana Egon Kauri ekipaaž.

Eile pärastlõunaks olid 21aastane Kaur ja temast seitse aastat vanem kaardilugeja Simo Koskinen jõudnud tutvuda esimeste kiiruskatsetega, kirjutab Pärnu Postimees.

«Ilm on siin üpris vilu ja teed kergelt lumised,» kirjeldas Egon Kaur telefonivestluses Pärnu Postimehele. «Et meil ei õnnestunud kohapeal saada vasakpoolse rooliga trenniautot, koostame rajalegendi minu tänavasõidukiga, mille me ettenägelikult kodust kaasa tõime. Meie kõige tähtsam eesmärk on suurvõistluse kogemusi korjata,» selgitas pärnakas.

Mullu nii absoluutarvestuses kui N-rühmas Eesti meistrivõistlustel pronksmedali võitnud, kuid tänavu napilt pjedestaalilt välja jäänud Egoni tiimipealikust isa Rain Kaur sai mahti veidi rohkem pajatada rallimeeste töödest-tegemistest Walesis.

Loe täispikkuses artiklit Pärnu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles