Serbia alistas korvpalli EMil Itaalia

Oliver Lomp
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia Milos Teodosic (paremal) üritab mööduda itaallaste Andrea Bargnanist
Serbia Milos Teodosic (paremal) üritab mööduda itaallaste Andrea Bargnanist Foto: SCANPIX

Täna Leedus alanud korvpalli Euroopa meistrivõistluste esimeses kohtumises alistas Serbia Itaalia 80:68 (35:29).

Serbia parimatena tõid Milos Teodosic ja Milenko Tepic mõlemad 15 punkti, Teodosic lisas ka 8 resultatiivset söötu. Milan Macvan panustas serblaste võitu 14 silma ja 8 lauapalliga.

Itaallastele tõi Andrea Bargnani 22 punkit ja võttis maha 9 lauapalli.

Hispaanial oli aga raskusi Poolaga alistamisega. Poolajaks haarasid hispaanlased kindla 44:31 eduseisu, kuid teisel poolajal hakkasid poolakad jõudsalt kaotusseisu vähendama ning jõudsid neljandal veerandajal isegi nelja punkti kaugusele, kuid lõpuks võttis eeldatavalt tugevam Hispaania siiski 83:78 võidu.

Võitjate üleplatsimees oli 29 punkti ja 7 lauapalli noppinud Pau Gasol. Juan Carlos Navarro lisas 23 silma. Kaotajate parim oli Lukasz Koszarek 19 silmaga.

Gruusia oli kindlalt 81:59 parem Belgiast.  Gruusia parim oli 16 punkti toonud Zaza Pachiula. Viktor Sanikidze ja Tornike Shengelia lisasid 13 silma. Kaotajatele tõi Christophe Beghin samuti 13 punkti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles