Klavan klubis uudses rollis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkmaari mängijad värava üle rõõmustamas. Ragnar Klavan on pildil vasakul.
Alkmaari mängijad värava üle rõõmustamas. Ragnar Klavan on pildil vasakul. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise üks universaalsemaid mängumehi Ragnar Klavan on uue hooaja alguses pidanud koduklubis AZ Alkmaaris kohanduma senisest teistsuguse rolliga.

Eelmisel hooajal kindlalt vasakkaitsja kohta enda käes hoidnud mees pole tänavu veel algkoosseisu pääsenud, kuid samas on ta äärekaitsjana meeskonna üks esimesi vahetusmehi. Klavan on Hollandi liiga senises kõigis neljas kohtumises sekkunud vahetusest ning kokku saanud 101 minutit mänguaega.

«Kahjuks sain sel aastal ettevalmistuse tähtsal perioodil vigastada. Sel ajal oli kolm kohtumist ning jäin neist kõrvale ning treener ei ole mind pärast seda enam algkoosseisu edutanud,» sõnas Klavan. «Praegu olengi tulnud vahetusest kas vasakkaitsesse või keskkaitsesse. Viimases kohtumises toodi mind meeskonna eduseisus keskkaitsesse, et sinna nö. massi juurde tuua.»

AZ on alustanud hooaega samas edukalt ning nelja vooruga on kogutud üheksa punkti ja hoitakse tabelis kolmandat kohta. Lisaks tagas AZ endale koha Euroopa liiga põhiturniirile.

«Võimalusi hooaja jooksul kindlasti tuleb ning enda koha tagasi võitmiseks tuleb vaeva näha,» arvas Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles