Pareikot ootab ees heitlus klubikaaslasega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: Krakowi Wisla

Eesti jalgpallikoondis jõudis täna õhtul Sloveeniasse, et pidada siin reedel EM-valikmäng.

Reedel võivad väljakul vastamisi minna ka kaks klubikaaslast, kuna Poola meistri Krakowi Wisla ridadesse kuulub nii Eesti koondise puurilukk Sergei Pareiko kui ka Sloveenia poolkaitsja Andraž Kirm.

«Klubis paar sõna rääkisime omavahel eelseisvast mängust. Ta ütles, et ta võib olla siiski ei mängi. Nende koondisel on enne kohtumist suur press peal, kuna võideldakse EMile pääsu eest ja selle lootuse säilitamiseks vajatakse võitu,» sõnas Pareiko. «Nad saavad aru, et kui kaotavad meile punkte, siis läheb neil juba väga raskeks.»

«Sloveenidel on väga hea meeskond. Rünnakul on (Milivoje) Novakovic päris hea ning väravavaht (Samir Handanovic – toim) on pikalt Itaalias mänginud ja heal tasemel,» lisas Pareiko. «Meeskond on tugev ning nende mängijad on tehnilised ja kiired. Eelmise MMi play-off’is lükkasid nad Venemaa välja ning on näidanud, et nad ei karda kedagi.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles