HC Kehra kohtub homme kodusaalis SKA Minskiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra joonemängija Jaan Kauge
Kehra joonemängija Jaan Kauge Foto: Mihkel Maripuu

HC Kehra käsipallimeeskond kohtub reedel, 5. detsembril kodusaalis kell 19:10 Balti liiga kohtumises Valgevene tippmeeskonnaga SKA Minsk, vahendab klubi kodulehekülg.

  SKA Minskil on Balti liigas osalevatest meeskondadest ette näidata kõige kuulsusrikkaim ajalugu- aastatel 1987, 1989 ja 1990 võideti koguni kuldmedal Euroopa Meistrite liigas.

Tänaseni Valgevene tippmeeskondade hulka kuuluva profimeeskonna SKA Minski eest on viimastel hooaegadel riigi kuldmedalid napsanud Meškov Brest. Tänavuse hooaja EHF-karikasarja 2. ringis läksid meeskonnad omavahel vastakuti ning ka siis jäi peale Brest üldtulemusega 57:51.

Minski meeskonna staariks on 21-aastane mängujuht Boriss Pukhouski, kes oli tänavuse aasta EM-finaalturniiril Valgevene meeskonna parim väravakutt. Valgevene meeskonna põhikoosseisu kuulus turniiril ka minskilaste paremäär Aleksei Vasiljev.

Eelmise hooaja Balti liigas kaotas HC Kehra SKA Minskile kahel korral - koduplatsil võideti 32:28 ning võõrsil kaotati 30:38.

Laupäeval, 6. detsembril on kehralaste vastane Balti liigas kell 14:00 Kehra spordihoones algavas kohtumises Valgevene meister ja Meistrite liiga alagrupiturniiril mänginud Meškov Brest. Pühapäeval, 7. detsembril kell 13:00 läheb HC Kehra kodus vastamisi Valgevene uue ja rikka klubi Dinamo Minskiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles