Kukk ootab 79-meetrist viset

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kukk
Mihkel Kukk Foto: Liis Treimann

Eesti aja järgi täna pärastlõunal MMi odaviske eelvõistluses osalev Mihkel Kukk on pärast universiaadilt saabumist otsinud Daegus trenni ja puhkuse vahelist tasakaalu.

«Minu jaoks on see piir väga õhuke. Kui puhkan liiga palju, lähevad lihased tühjaks, kui aga treenin enne võistlust liiga palju, pole ka hea,» rääkis ta. «Vähemalt praegu tundub, et kõik on hästi.»

Kaks suve tagasi Berliini MMil 15. koha saanud Kukk unistab Daegus lõppvõistlusele pääsemisest. Ta usub, et selleks piisab 79-meetrisest viskest, mis olevat talle jõukohane.

Kukk nentis, et ei saa endale madalamat eesmärki seada, vastasel korral leiduks kohe küllaga neid, kes tõstataksid üles tema MM-pääsme saamise loo. Paljud kiibitsejad soovinuks näha Daegus võistlemas hoopis Eesti hooaja edetabelijuhti Risto Mätast.

«Kui viskan siin 79 meetrit ja ei pääse sellega edasi, pole kellelgi midagi ütelda, keegi ei saa ju väita, et Mätas oleks visanud 80,» arutles ta. «Tean, et see teema pakkus palju kõneainet. Tänavu olen ma korra juba oma koha Mätasele andnud, kuid MM on ikkagi midagi muud. See on rohkem individuaalne võistlus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles