Rähn: spetsiaalselt kedagi jälgima ei pea

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn
Taavi Rähn Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondisel seisab homme ees EM-valikmäng, kui võõrsil minnakse vastamisi finaalturniiri piletit jahtiva Sloveeniaga.

Eesti ja Sloveenia on selles valiktsüklis juba korra kohtunud ning mullu oktoobris Tallinnas toimunud matši võitsid sloveeniad 1:0. Mängu ainus tabamus märgiti Andrei Sidorenkovi omaväravaks.

Sloveenial on eelseisvast kohtumisest vaja võitu, kuna viik või kaotus jätaks neile vähe võimalusi võidelda alagrupis teise koha eest.

«Loomulikult on Sloveenia sel korral tugevam, kui eelmisel aastal, kuna seekord mängitakse kodus. Lisaks võideldakse EMi pileti eest ja meeskonnale on see suur võimalus,» sõnas peatreener Tarmo Rüütli.

Kuna Sloveenia vajab homsest kohtumisest kindlasti võitu, siis tuleb Eesti kaitsjatel hoolikalt tegutseda. «Häid ründajaid neil jätkub, kuid spetsiaalselt kedagi jälgima ei pea,» arvas Taavi Rähn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles