Loe, millist salajuttu puhusid Caroline Wozniacki ja Serena Williams riietusruumis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: SCANPIX

Kuigi maailma esireket Caroline Wozniacki võiks Serena Williamsilt küsida, kuidas võita suurturniire, tundis taanlanna vanemalt kolleegilt USA lahtistel huvi hoopis suhete vallas.

«Loodan, et ta ei võtnud mind kuulda,» lausus 29-aastane Williams pärast naisüksikmängu teise ringi matši, kus ta alistas hollandlanna Michaella Krajiceki 6:1, 6:0. «Rääkisin talle, et ära kunagi piilu kuti telefoni. See on kõige halvem, mida saad teha. Ma ütlesin talle, et nii lõppevad enamik suhteid. See ei olnud väga hüva nõu.»

Konkurendist kaheksa aastat noorem Wozniacki täpsustas, et kogu arutelu möödus lõbusalt, kirjutab ERR Sport. «Me olime kõik koos riietusruumis,» seletas maailma esireket. «Ta (Serena) istus seal Venusega (Williamsiga, vanema õega) ja nad vestlesid omavahel. Ja siis, me lihtsalt hakkasime rääkima ja saime veidi naerda. Tegime lihtsalt natuke nalja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles