Teadmatus tuleviku osas muutis Piiroja lennureisi piinavaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: fredrikstadfk.no

Suvise üleminekuakna viimasel päeval Hollandi kõrgliigaklubi Vitessega lepingu sõlminud Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Raio Piiroja tunnistas, et otsustavad sündmised käisid väga kiiresti ja tehing sai tehtud, kui ta viibis lennukis ja oli teel koondisega Sloveeniasse.

«Asjad hakkasid arenema, kui sõitsime meeskonnaga Lilleküla staadionilt lennujaama poole. Tarmo Lehiste helistas ja ütles, et on vaja passi koopiat ja allkirju anda. Lennujaamas andsingi sisuliselt tühjadele lehtedele allkirja,» kirjeldas Piiroja. «Alguses oli Fredrikstad pikalt vastu ja selle teadmisega ma ka lennukisse läksin.»

Kui lennureis Tallinnast Ljubljanasse kestis vaid kaks tundi ja 40 minutit, siis keskkaitsja sõnul tundus see kordades pikem.

«Päris omapärane reis oli selles mõttes. Mõtlesin, et vaatan filmi. Oli küll põnev film, kuid ei suutnud sellele keskenduda. Samamoodi oli ajalehtedega. Sloveeniasse jõudes lülitasin värisevate kätega telefoni sisse ja helistasin Tarmole (Lehistele). Tema esimesed sõnad olid, et õnnetlen sind. Siis võttis põlvist nõrgaks ja tundsin kergendust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles