Suvine üleminekusaaga põhjustas Tevezil söömishäireid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez (vasakul).
Carlos Tevez (vasakul). Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi ründaja Carlos Tevez tunnistas, et ta kannatas suvel sügava depressiooni käes, millest kujunesid välja söömishäired. Kõige selle tõttu pidi ta ka mõnda aega haiglas olema.

Tevez soovis sel suvel liituda Milano Interiga ning lootis, et sellisel juhul õnnestub tal rohkem aega veeta oma naise ja kahe tütrega. Siiski ei saanud tehingust asja ja see tekitas Tevezile suuri probleeme, kirjutab Sportsmail.

«Ma ei ole selline nagu minu kohta räägitakse. Mul oli sel suvel isiklikus elus probleeme,» sõnas Tevez. «Võtsin viis kuni kuus kilogrammi juurde ja pidin seetõttu kliinikusse pöörduma. Ma olin masenduses ning seega ma ainult sõin ja sõin. Ainult minu perekond ja sõbrad teadsid sellest.»

Kui varasemalt on olnud Tevez City üks põhitegijaid, siis sel hooajal peab ta kõvasti vaeva nägema, et endale algkoosseisu koht välja võidelda. Suvel meeskonnaga liitud Sergio Aguero ja talvel klubisse tulnud Edin Džeko on seni näidanud suurepärast mängu ja seega pole Tevez’i koht algkoosseisus sugugi kindel.

Samas on Tevezi sõnul ka Aguerol sealse eluga kohanemisel raskusi. «Ta õpib praegu inglise keelt. Andke talle veel nädal või kümme päeva ning siis ta annab alla. Esimesel nädalal ütles ta, et läheb tundi. Teisel nädalal ütles ta sama, kuid tema näol oli hoopis teine ilme ... kolmandal nädalal läks ta lihtsalt siestale,» avaldas Tevez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles