Venno kesine panus paneb muretsema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Liis Treimann

Nädalavahetusel Soomes sealsele rahvusmeeskonnale kaotanud Eesti võrkpallikoondise statistikat uurides paneb kukalt kratsima meie viimaste aastate parima ründaja Oliver Venno kesine efektiivsus.

Laupäeval lõi Venno 1:3 lõppenud mängus 35 pallist maha 14 ja lisas ühe bloki. Eile jäid meie mehed alla 0:3, diagonaalründaja positsioonil tegutsev Venno realiseeris 15 tõstest vaid neli ja servis ühe ässa. Sellist minekut nagu augusti keskel Pärnu-turniiril ei paista 210 cm pikkusel talendil olevat.

Võimalik, et tagasilöögi üheks põhjuseks on hiljuti Peterburis peetud Vjatšeslav Platonovi memoriaalil põetud palavik. Eile teises geimis Venno välja vahetanud Argo Meresaar esines märksa edukamalt – kümnest pallist ründas ta punktiks pooled, lõi kolm ässa ja lisas ühe bloki. «Pidanuksin Meresaare varem sisse panema,» möönis peatreener Avo Keel. «Kindlasti räägin Vennoga, kuid jututeema on meeskonnasisene asi.»

Neljapäeval Tšehhimaale lendav ja laupäeval EMi avavoorus Venemaaga kohtuva Eesti algkoosseisus tulevad ilmselt väljakule sidemängija Kert Toobal, diagonaalründaja Oliver Venno, nurgaründajad Keith Pupart ja Jaanus Nõmmsalu, temporündajad Raimo Pajusalu ja Meelis Kivisild ning libero

Asko Esna. Just Kivisilla esilekerkimist ja kaks aastat Poola kõrgliigas karastunud Ardo Kreegi pingiotsale vajumist võib pidada suurimaks üllatuseks.

Kivisild ei pääsenud eile platsile, sest enne ärasõitu toimunud viimase treeningu lõpus lõi tema pikalt häda teinud põlve valu sisse. «Kivisild on end paremast küljest näidanud kui Kreek, kuid riskide vältimiseks otsustasin talle teises mängus puhkust anda,» selgitas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles