Taaramäe: mõned ütlevad, et ma ei mõtle rünnates, aga ma tahan võita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Laupäeval Hispaania velotuuril etapi võitnud ja senise karjääri suurima saavutuseni jõudnud Rein Taaramäe ütles, et mõned asjatundjad süüdistavad teda energia asjatus raiskamises, kirjutab spordipartner.ee.

«Mõned ütlevad, et ma ei mõtle rünnates, kuid ma ründan selleks, et võita. See näitab, milline rattur ma olen,» ütles Taaramäe pärast 14. etappi. «Teadsin, et paljud on väsinud, kuid olin üllatunud, et nii palju mehi korraga eest ära läksid. Lõpus hakkasin võitu uskuma alles siis, kui David de la Fuente mu tagant ära kadus,» rääkis Taaramäe.

De la Fuente pudenes Taaramäe tuulest, sest sai käsu oodata järgi Geox-TMC liidrit Juan Jose Cobot. «Mina vastutan otsuse eest,» kinnitas Geox-TMC spordidirektor Matxin Fernández. «De la Fuente oli Taaramäest kiirem ja ta oleks etapi ilmselt võitnud, kuid langetasin professionaalse otsuse. Et võita midagi suuremat, loobusime väiksemast. Isiklikus plaanis oli otsust raske teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles