Barcelona: saime Fabregase odavalt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas koos kaaslastega väravat tähistamas.
Cesc Fabregas koos kaaslastega väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna asepresident Josep Maria Bartomeu sõnas, et tema sõnul tehti Cesc Fabregase ostuga hea tehing.

Barcelona maksis Fabregase eest 40 miljonit eurot ning klubi asepresidendi sõnul oli seda pigem vähe kui palju, kirjutab Sportsmail.

Bartomeu sõnul on Fabregase tegelik väärtus umbes 60 miljonit eurot. Sellist summat Arsenal ka alguses nõudis, kuid hiljem jõuti juba Barcelona jaoks soodsamale kokkuleppele.

Fabregas on alustanud oma karjääri Barcelonas suurepäraselt – Euroopa Superkarika finaalis lõi ta FC Porto vastu värava ning lisaks oli ta täpne Hispaania liiga avamängus Villarreali vastu.

«Cesci tehing oli meie jaoks väga hea. Tema õige hind on võrdne Arsenali esmase nõudmisega,» sõnas Bartomeu.

Väidetavalt on Barcelona jõudnud kokkuleppele ka Brasiilia klubiga Santos, et nende tähtmängija Neymar liitub kahe aasta pärast Barcelonaga. Erinevate teadete kohaselt on eelleping selleks juba sõlmitud. Seni pole ükski osapool seda kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles