Põhja-Iirimaa peatreener: kolm punkti Tallinnast paneks meid heasse seisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigel Worthington
Nigel Worthington Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis läheb homme Tallinnas EM-valikmängus vastamisi Põhja-Iirimaaga. Eesti hoiab C-alagrupis kümne punktiga neljandat ja Põhja-Iirimaa üheksa silmaga viiendat kohta.

Põhja-Iirimaa koondise peatreener Nigel Worthington tunnistas tänasel pressikonverentsil, et kuna alagrupis teisele kohale jõudmine ja seega ka play-off’i pääsemine on igati reaalne, loodavad nad Tallinnast võiduga lahkuda.

«Kindlasti tuleb meil Eestiga raske mäng. Vaatasin nende eelmiste mängude videoid, Eesti on võitlev meeskond ja seetõttu ma ei imesta, et nad on võitnud nii Serbiat kui Sloveeniat,» nentis Worthington. «Alagrupiseisu vaadates on kolmel-neljal koondisel võimalik 2. kohale tulla, loodame homme sellele sammu võrra lähemale astuda. Teine koht on täiesti saadaval, kolm punkti Tallinnast paneks meid väga heasse seisu.»

Kollaste kaartide tõttu jätavad teisipäevase mängu vahele Jonathan Evans (Manchester United) ja Corry Evans (Hull City), vigastuse tõttu on eemal Kyle Lafferty (Rangers) ja Pat McCourt (Celtic). «Muidugi tahaks, et kõik oleks rivis, aga jalgpall lihtsalt on selline, keskenduda tuleb neile, kes siin on,» sõnas Worthington.

Eesti ja Põhja-Iirimaa kohtumine algab Lilleküla staadionil homme kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles