Eesti-Põhja-Iirimaa mängu piletid on läbi müüdud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis
Eesti jalgpallikoondis Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis võõrustab tänases EM-valikmängus Põhja-Iirimaad täismaja ees - kaks tundi enne mängu algust olid kõik piletid läbi müüdud.

Eesti Jalgpalli Liit palub kõigil, kes planeerivad külastada täna õhtul kell 21.30 Lilleküla staadionil toimuvat Eesti - Põhja-Iirimaa EM-valikmängu, varuda staadionile tulekuks ja staadionile pääsemiseks piisavalt aega.

Kohtumisele on oodata üle 8000 inimese, mistõttu tuleb staadionile tulles varuda aega ja tasub kohal olla juba varakult. Staadioni väravad avatakse kell 19.30, staadionile sisenedes on vaja läbida turvakontroll, milleks on tarvis varuda aega ja kannatust, kuid mis on pealtvaatajate turvalisuse huvides vältimatu. Turvakontrolli kiiremaks läbimiseks on soovitav pilet varakult välja otsida ja seda näidata kõigile turvatöötajatele, kes seda küsivad.

Kõigil pealtvaatajatel palutakse vaadata oma piletile kirjutatud infot selle kohta, millisest trepist konkreetse piletiga sisse pääseb. Sisenemine toimub ainult piletil märgitud trepist.

Staadionil on toitluspunktid, müügil on suupisted, joogid ja erinevat sorti fänniatribuutika ning ametlik mängukava. Tasumine nende toodete eest toimub staadionil vaid sularahas. Vastavalt UEFA reeglitele ei müüda staadionil alkoholi ning alkoholi kaasa võtmine staadionil on keelatud.

 Liiklusummikute vältimiseks on publikul soovitatav tulla Lilleküla staadionile ühistranspordiga. Staadioni juures on võimalik autot parkida vaid erilubadega.

Mängu vaatama tulles ei tohi kaasa võtta endale ja teistele ohtlikke esemeid, suuremad kotid on soovitav koju jätta, sest nende kontroll viidab palju aega. Oma söök ja jook tuleb samuti koju jätta. Staadionile võib kaasa võtta fotoaparaadi, välja arvatud suured profikaamerad (suur objektiiv, fotokott).

Eesti Jalgpalli Liit tuletab meelde, et staadionile ei lubata isikuid, kellel on kaasas külm- ja tulirelvi või teisi teistele ja endale ohtlikke esemeid, pürotehnilisi vahendeid, alkoholi, narkootilisi ja psühhotroopseid aineid, klaas- ja plekktaarat, trillervilesid ja lipuvardaid (v.a korraldajate poolt ohutuks tunnistatuid) või alkoholijoobes ja/või narkootiliste ja psühhotroopsete ainete mõju all olevaid isikuid ning rassilist, religioosset, rahvuslikku, etnilist ja soolist diskrimineerimist loosungitega või muul moel väljendavaid isikuid.

 Eesti Jalgpalli Liit soovib kõigile meeldivaid vutielamusi ning rõhutab, et kõik eelpool mainitu on pealtvaatajate ja mängu parema korraldamise huvides.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles