Põhja-Iirimaa kapten: peame mängu Eestiga võitma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Hughes (vasakul) reedel toimunud kohtumises takistamas Serbia koondise ründajat Marko Pantelici. Täna Hughes'i lahing Eesti koondislastega.
Aaron Hughes (vasakul) reedel toimunud kohtumises takistamas Serbia koondise ründajat Marko Pantelici. Täna Hughes'i lahing Eesti koondislastega. Foto: SCANPIX

Põhja-Iirimaa jalgpallikoondise kapten Aaron Hughes tunnistas tänase Eestiga toimuva EM-valikmängu eel, et ettevaatlikus tuleb unustada ja mängust tuleb noppida kolm punkti, et jätkuvalt võidelda alagrupis teise koha eest.

«Ma pean üldse esimest korda ütlema, et tegemist on mänguga, mille me peame kindlasti võitma,» sõnas Hughes Belfast Telegraphile. «Turniiri sellises staadiumis on lihtsalt vaja võita. Me teame, et meil tuleb minna väljakule ja üritada kohtumine võita.»

«Me ei pea kohtumist esimese kümne minutiga võitma. Kuid kui kohtumise lõpuni on jäänud kümme minutit ja seis on 0:0, siis tuleb ettevaatlikkus unustada,» lisas Hughes.

Meeskonna kapten tunnistas, et meeskond pole suutnud viimasel ajal näidata rünnakul loodetud resultatiivsust, kuid meeskonnas ei ole siiski enesekindlusest puudust.

«Me ei oska öelda täpset põhjust, miks ründajatel on olnud väravate löömisega raskusi, kuid kaitses oleme olnud päris head ning valmistanud teistele tuska,» sõnas Hughes.

C-alagrupi tabeliseis: 1. Itaalia 19 (punkti)/7 (mängu), 2. Sloveenia 11/8, 3. Serbia 11/7, 4. Eesti 10/8, 5. Põhja-Iirimaa 9/7, 6. Fääri saared 4/9.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles