Kink: treener käskis kaks väravat lüüa, vedasin natuke alt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondis alistas Lilleküla staadionil EM-valikmängus 4:1 Põhja-Iirimaa ja võitleb jätkuvalt alagrupis teise koha eest.

Eesti väravate autorid olid Martin Vunk, Tarmo Kink, Sergei Zenjov ja Kaimar Saag, 39. minutil lõi Raio Piiroja omavärava.

32. minutil Eesti 2:0 juhtima viinud Kink tunnistas, et ise ta oma väravat ei näinudki. «Tegelikult ma ei näinudki, kuidas ta sisse läks, aga löök tuli hea ja madal, selline terav pall,» kommenteeris Kink pärast mängu. «Enne oli öeldud ka, et proovi madalalt lüüa, õnneks üks läks, kuigi paar korda lõin ikka kosmosesse ka.»

«Treener enne mängu ütles, et kaks peab lööma – vedasin natuke alt, lõin ühe, aga tundub, et sellest piisas,» lisas Kink muiates.

Eesti on nüüd teeninud C-alagrupis 13 punkti. Valiksarja viimane kohtumine peetakse oktoobris võõrsil Põhja-Iirimaa vastu. Teisel kohal on ühe mängu vähem pidanud Serbia 14 punktiga.

«Kindlasti on lootus kõigil olemas,» sõnas Kink. «Ütlesin poistele juba Sloveenias, et kui võidame, on kõik võimalik. Arvan, et kõige tähtsam on praegu uskuda endasse ja siis võiks juba vaadata, kuidas teised omavahel mängivad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles