Põhja-Iiri meedia: saime nii kõvasti peksa, et see oli piinlik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel ajal kui Eesti mängijad juubeldasid, lasid põhja-iirlased pead norgu.
Sellel ajal kui Eesti mängijad juubeldasid, lasid põhja-iirlased pead norgu. Foto: SCANPIX

Tallinnasse võidu järele tulnud, kuid hoopis suure kaotuse vastu võtma pidanud Põhja-Iirimaa jalgpallikoondis eesotsas peatreener Nigel Worthingtoniga saab kodumaa meedias kõvasti kritiseerida ning lisaks fännidele on ka meedia seda meelt, et pärast EM-valiktsükli lõppu Worthington enam ametis jätkama ei peaks.

Eesti alistas eile õhtul Põhja-Iirimaa 4:1 ning jätkab võitlust alagrupi 2. koha eest, säilitades seega lootuse pääseda 2012. aasta EM-finaalturniirile, samas kui Põhja-Iirimaa on kaks mängu enne valiktsükli lõppu viiendal kohal ja lootused on sisuliselt kadunud.

«Uskumatul kombel on Põhja-Iirimaal isegi pärast alandavat 4:1 kaotust Eestile matemaatiliselt veel võimalik finaalturniirile jõuda. Aga me teame. Fännid teavad. Mängijad teavad. Ja peatreener teab. See on läbi,» kirjutab The Belfast Telegraph. «Ja me saame selles kohutavas mängus süüdistada vaid ennast. See oli õudne, täiesti kohutav.»

«Mäng Eestiga oli otsustav, kas võit või mitte midagi. Ja meie meeskond sai nii kõvasti peksa, et see oli lõpuks juba piinlik,» ei anta ajalehes jalgpallikoondisele armu. «Pidage meeles, Eesti pole Itaalia või Serbia. Põhja-Iirimaal elab rohkem inimesi kui selles Balti riigis, seega on neil vähem mängijaid, kelle seast valida. Me ei saa enam tuua vabanduseks, et oleme väike riik. See oli meie jalgpallikoondise üks kehvemaid mänge.»

Ajaleht leidis ka, et kui valiktsükkel lõpeb, peab lõppema ka Worthingtoni ametiaeg.  

«Kuna fännid on nii pettunud ja pahased, oleks poolte kokkuleppel koostöö lõpetamine kõige parem versioon,» kirjutas The Belfast Telegraphi jalgpalliajakirjanik Steven Beacom oma arvamusartiklis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles