Põhja-Iirimaa endine peatreener: aeg on muutusteks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Iirimaa koondise eelmine peatreener Lawrie Sanchez.
Põhja-Iirimaa koondise eelmine peatreener Lawrie Sanchez. Foto: SCANPIX

Lisaks fännidele, kes pärast eilset 1:4 kaotust Eestile nõuavad, et Põhja-Iirimaa jalgpallikoondise peatreener Nigel Worthington ametist lahkuks, on kriitikuteleeriga liitunud ka põhja-iirlaste eelmine juhendaja Lawrie Sanchez.

2004.-2007. aastani Põhja-Iirimaa koondise peatreenerina tegutsenud Sanchez sõnas BBC-le, et praegune treener ei saa oma tööga üldse hakkama.

«Nigel on piisavalt palju eksinud. Kõik näevad, et tema aeg on läbi,» sõnas Sanchez. «Ta ei tee suurepärast tööd, vaid pigem läheb olukord kogu aeg järjest kehvemaks. Kõik mõistavad, et on aeg muutusteks.»

Sanchez avaldas ka, et kui Iirimaa Jalgpalliliit (IFA) otsustab Worthingtoni vallandada, sooviks ta uuesti koondise etteotsa asuda.

«Olen alati öelnud, et tahaksin alustatut lõpule viia,» kinnitas Sanchez. «Oleksin õnnelik, kui saaksin selle võimaluse.»

Worthington aga sõnas eile BBC-le, et tal pole plaaniski ise ametist lahkuda. «Minu leping lõpeb 31. detsembril ja kuni keegi mulle teisiti ei ütle, siis nii ka on,» lausus ta. «Jääksin hea meelega edasi.»

IFA president Jim Shaw ütles täna hommikul BBC-le, et peatreeneri jätkamise küsimust hakatakse arutama alles siis, kui EM-valiktsükkel oktoobri keskel läbi saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles