HOOAEG LÄBI: Vuelta katkestanud Taaramäe loobus MMist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Andres Kalvik

Eile Hispaania velotuuri tagumikule tekkinud ja valu tegeva punni tõttu katkestanud Rein Taaramäe (Cofidis) loobus ülejärgmisel nädalal Kopenhaagenis peetavast maanteesõidu MMist, kus ta pidi kaasa tegema temposõidus.

Taaramäe kirjutab rattaprofid.ee blogis: «Nagu kõik juba teavad, ei suutnud ma täna lõpetada. Vuelta jäi pooleli. Kahju, aga pole lugu, eesmärk sai täidetud ja Madridini poleks ka enam palju jäänud. Probleem oli sama, mis teisipäeval – sadulal istuda oli võimatu, sõitsin 60 km pundi taga püsti peal enne, kui maha jäin.

Ega ma uskundki, et 210 km on võimalik püsti peal võidu sõita, aga enne ei viitsinud maha kah tulla, kui ise maha ei jäänud... Lõpuks istusin siis autosse ja sõitsin veits võidusõidu taga. Vaatasin sõitu ja kuulasin sõiduraadiot. Autost jälgides on ikka sõit hoopis teine, hoog tundub nii kiire ja mehed on kõik surevate nägudega... Eriti huvitav oli täna õhk Movistaris – enne mind katkestas Konovalovas ja pärast kui autosse läksin, jätsid sõidu pooleli Lopez ja koheselt pärast seda jäid kolm Movistari pundist maha. Mingi bakter oli kogu tiimi vallutanud...

Igatahes läks nii, nagu arst ütles. Ta arvas juba teisipäeva õhtul, et sellisest seisust enam välja ei tule, aga otse mulle seda ei öelnud. Tänasin täna kogu meeskonda, jätsin kõigiga selleks aastaks hüvasti ja soovisin kõigile õnne viimasteks päevadeks. Neljapäeva hommiul lahkun hotellist ja reisin õhtuks Monacosse.

Oli vägev Vuelta, sai kogetud igasuguseid hetki. Väga häid, väga halbu, õudsaid ja toredaid, emotsioone ja mälestusi jääb palju. Ehk järgmine aasta uuesti?!

Tänud kõikidele, kes sellel hooajal kaasa elasid, pean homme ka Eesti alaliitu helistama, sest MMil plaanitud eraldistarti ma sõitma ei lähe. Ei tea, kui kaua paranemine aega võtaks ja ka meeskond soovitas puhkama jääda...»

Rohkem sõite Taaramäel sel aastal kavas pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles