McLaren: me ei palu Hamiltonil muutuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna insener Phil Prew teatas, et nad ei palu Lewis Hamiltonil muuta oma ohtlikku sõidustiili.

Hamiltoni neli viimast katkestamist on põhjustanud vormelimaailmas palju kriitikat. Niki Lauda teatas, et inglane peaks õppima oma meeskonnakaaslaselt Jenson Buttonilt, kuidas ohutumalt sõita.

Prew tunnistas, et Hamiltoni katkestamised on põhjustatud soovist pääseda Red Bullile lähemale. Ometi ei kritiseerinud ta inglase sõidustiili.

«Lewisel on olnud tõusude ja langustega hooaeg. Aga ta on suurepärane sõitja, kes on võitnud sõite nii tänavu kui ka igal varasemalgi aastal. Lewis annab sõitudes alati endast maksimumi,» rääkis Prew. «Kahtlemata alustas ta ka tänavust hooaega suurte lootustega. Aga praegu on seda väga raske saavutada.»

«Me ei palu Lewisel muutuda. Lewis on Lewis ja ta saab oma tulemused tänu pisut agressiivsele lähenemisele. Me toetame seda. Oleme näinud, et ta suudab MM-tiitleid võita ja see on ka meie eesmärk. Usun, et tuleks märkida ka seda, et Lewis on väga tark mees, ta on hea sõitja. Kindlasti suudab ta tänavustest ebaõnnestumistest tugevamana välja tulla,» lisas Prew.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles