Põhja-Iiri kapten vihjas koondisekarjääri lõpetamisele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Iirimaa kapten Aaron Hughes võitlemas palli pärast Ats Purjega.
Põhja-Iirimaa kapten Aaron Hughes võitlemas palli pärast Ats Purjega. Foto: Liis Treimann

Teisipäeval Tallinnas EM-valikmängus Eestile 1:4 kaotanud Põhja-Iirimaa jalgpallikoondist võib lisaks EM-finaalturniirile eemalejäämisele tabada veel teinegi löök –kapten Aaron Hughes pole kindel, kas soovib pärast valiktsükli lõppu koondisekarjääri jätkata.

Kuigi Põhja-Iirimaal on teoreetiliselt veel võimalik C-alagrupis teisele kohale tulla ja jõuda play-off’i ning heidelda pääsu eest 2012. aasta EM-finaalturniirile, on reaalselt võttes nende võimalused üsna nullilähedased.

Klubijalgpalli Fulhamis mängiv Hughes tunnistas pärast kaotust Eestile The Belfast Telegraphile, et tõenäoliselt on tegemist tema karjääri viimase valiktsükliga.

«Kui valiktsükkel saab läbi, mõtlen natuke selle peale, mis saab edasi. Tean mängijaid, kes on 30. eluaastates koondisekarjääri lõpetanud, et klubikarjäärile uut hoogu anda,» selgitas Põhja-Iirimaa koondist 79 mängus esindanud Hughes, kes saab novembris 32-aastaseks. «Teen kindlasti kaasa järgmises kahes mängus ning pärast seda otsustan, mis tulevikus saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles