Kogenud mehed vedasid Kreeka Sloveenia vastu võidule

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonios Fotsis (palliga).
Antonios Fotsis (palliga). Foto: AFP / Scanpix

Korvpalli EMil alistas Kreeka vahegrupis kohtumises Sloveenia 69:60 ja tõusis kahe võidu ja ühe kaotusega kolmandale kohale.

Kreeka valitses kohtumist algusest peale, kuid kolmandal veerandajal lubati Sloveenial mänguseis võrdsustada. Päris pingelist lõppu siiski ei tulnud – Antonios Fotsise ja Nikos Zisise kolmesed otsustasid mängu saatuse juba viimase minuti keskel. Sloveenia palluritel oli tegelikult ka omad võimalused, kuid vabaviskejoonel tabasid nad viiest viimasest viskest vaid ühe.

Võitjate poolel oli parim 19 punkti kogunud Zisid, Ioannis Bourousis lisas 8, Fotsis ja Nick Calathes 7 silma. Jaka Lakovic panustas Sloveenia kontosse 14 punkti.

F-vahegrupis on nüüd Venemaal ja Makdoonial kolm võitu, Kreekal kaks võitu ja üks kaotus, Sloveenial võit ja kaks kaotust ning Gruusial ja Soomel kolm kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles