Klitško kaitses Adameki vastu edukalt MM-tiitlit

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško
Vitali Klitško Foto: SCANPIX

Täna öösel Wroclawis peetud WBC poksisarja raskekaalumatšis alistas tiitlikaitsja Vitali Klitško tehnilise nokaudiga kümnendas raundis Tomasz Adameki.

Jaroslavi lennukatastroofis hukkunute mälestuseks leinaseisakuga alanud matši esimeses raundis oli Adamekil raskusi ning lõppgongi kõlades võis vaid ennustada, mitmendas raundis poolakas langeb. Teises raundi lõpus oli Adamek peaaegu isegi kukkumas ning Klitško edusse uskujad said veel indu juurde.

Ometi kodupubliku tel poksinud Adamek kogus end ja järgmises kahes raundis oli just tema aktiivsem pool. Adamek liikus Klitško löökide eest ilusti ära ja tegi ka ise paar korralikku kombinatsiooni.


Klitško sai hetkelisest mõõnast üle ning viiendas paistis just tema taas teravam.Kuuendas raundis jätkas Klitško domineerimist ning korraks lõi ta Adamekil pildi eest, kuid poolakas suutis matši jätkata.

Seitsmes raund oli taas rahulikum ning kumbki eriti aktiivsust üles ei näidanud.  Kaheksanda lõpus aga käis arusaamatul põhjusel Klitško põrandal ära, kuid ukrainlane tõusis üsna kiiresti taas püsti.

Üheksandas raundis oli Adamek suurtes raskustes ning näis, et kui raund mõnikümmend sekundit kauem kestnuks, võinuks Klitško ka otsustava hoobi teha.

Klitško sai aru, et vastane on omadega läbi, jätkas kümnendas raundis löökidega kostitamist, kuni kohtunik matši katkestas ning Adamekile tehnilise kaotuse määras. Videot viimasest raundist näeb siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles