MM-hõbe Türgi langes EMil konkurentsist

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia koondise mängujuht Milos Teodosic murrab läbi Türgi kaitse.
Serbia koondise mängujuht Milos Teodosic murrab läbi Türgi kaitse. Foto: SCANPIX

Korvpalli EMil Leedus piirdus mulluse MMi hõbedameeskond Türgi kõigest vahegrupi mängudega. Viimases kohtumises alistusid nad Serbiale 67:68. Kaotus tähendas neile aga veerandfinaalist väljajäämist.

Serbia oli kogu kohtumise eduseisus, kuid viimasel minutil vähendasid türklased vahe minimaalseks. Ka viimane rünnak jäi Türgile, ent Ersan Ilyasova vise ei tabanud.

Milos Teodosic tõi Serbiale 20 punkti, Duško Savanovic lisas 14 ja Milenko Tepic 12 silma. Türgile tõi Ömer Onan 11 punkti.

E-vahegrupis on kindlad edasipääsejad Prantsusmaa ja Hispaania, kes täna kohtuvad omavahel. Tänase võiduga tagas edasipääsu ka Serbia, kel on kaks võitu, nagu ka Leedul, kes päeva viimases mängus on vastakuti seni ühe võidu saanud Saksamaaga.

Saksamaa võidu korral tekib kolme meeskonna vahel surnud ring. Serbia on korvide vahega juba edasipääsu taganud, Leedul piisab aga edasipääsuks ka 10-punktilisest kaotusest.

Leedu ja Saksamaa kohtumine algab kell 21.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles