Jänksi lastesõitude sarja võitsid Merili Sirvel ja Karel-Georg Nõmm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merili Sirvel.
Merili Sirvel. Foto: Elion Estonian Cup

Eesti suurima rattaspordi sarivõistluse Elion Estonian Cup Mulgi Rattamaratoni Jänksi lastesõitudel saavutasid oma vanuseklassis esikohad Martin Holtsmann, Melanie Lisandra Kõrran, Madis Mihkels, Karel-Georg Nõmm, Kärol Britt Nõmm, Merili Sirvel, Ilona Tasane, ja Melvin Teepere.



 Mulgi Rattamaratoni lastesõitudes osales kokku 237 last.

Mulgi Rattamaratoni Jänksi lastesõitude tulemused:

Tüdrukud 7-8 eluaastat: Kärol Britt Nõmm, Elina Tasane, Annabrit Prants
Poisid 7-8 eluaastat: Madis Mihkels, Sten Siida, Laur Mägi
Tüdrukud 9-10 eluaastat: Ilona Tasane, Anni Jalakas, Sarah Hürden
Poisid 9-10 eluaastat: Martin Holtsmann, Stefan Lootus, Martin Mihkel Meidla

Tüdrukud 11-12 eluaastat: Merili Sirvel, Kärt Lang, Merilin Jürisaar
Poisid 11-12 eluaastat: Karel-Georg Nõmm, Karl Brent Premet, Oliver Jürgenson
Kaheksast etapist koosneva Elion Estonian Cup Jänksi lastesõitudes peeti 11-12 aastaste laste vanuseklassis ka punktiarvestust, mille kohaselt saavutasid antud vanuseklassis sarja üldvõidu Merili Sirvel ja Karel-Georg Nõmm.

Mulgi Rattamaratoni Jänksi lastesõitudes võistlesid lapsed 620 meetrisel ringil, mida 12-aastased poisid ja tüdrukud sõitsid kolm korda, 10-aastased kaks korda ning 8-aastased lapsed läbisid ühe ringi. Kõige väiksemad ratturid lsõitsid Tillusõidus 200 meetrist distantsi.

Jänksi lastesõitudes võistlesid lapsed läbi suve kaheksal osavõistlusel, kokku seitsmes vanuseklassis. Kõik väikesed ratturid, kes käesoleva hooaja jooksul osalesid vähemalt viiel etapil said auhinnaks Jänksi sümboolikaga meene Maag Piimatööstuselt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles