Sidorenkov siirdus Taani esiliigasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Sidorenkov
Andrei Sidorenkov Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Suve algusest saadik koduklubita olnud jalgpallur Andrei Sidorenkov sõlmis aasta lõpuni kestva lepingu Taani esiliigaklubiga Viborg FF.

27-aastane Eesti koondislane mängis alates 2008. aastast SönderjyskE-s, kuid lõppenud hooaja järel Taani kõrgliigaklubi temaga lepingut ei pikendanud, vahendab Soccernet.ee.

Viborgi veebilehe kohaselt otsis peatreener Ove Christensen juba pikemat aega enda meeskonda vasakjalgset äärekaitsjat ning ta näeb Sidorenkovis põhimeest.

Viborg lõpetas eelmise hooaja Taani esiliigas 11. kohaga, edestades väljalangemistsooni vaid kolme punktiga. Käimasoleval hooajal on nad aga viie vooru järel kaheksa punktiga kolmandal kohal.

«Sõlmisin Viborgiga lepingu, sest klubil on potentsiaali kõrgliigasse tõusta. See annab mulle motivatsiooni meeskonna aitamiseks,» ütles Sidorenkov bold.dk-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles