Keel: ärge nõudke meeletuid asju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti võrkpallikoondis Austrias ja Tšehhis peetaval võrkpalli EM-finaalturniiril play-off’i esimeses ringis Bulgaariale 0:3 (-20, -23, -22).

Koondise peatreener Avo Keel nentis intervjuus ETV-le, et bulgaarlaste servi vastuvõtt oli parem kui Eestil ning lisaks oli ka vastaste individuaalne meisterlikkus hoopis teise tasemega. «Kahju, et kolmanda geimi lõpp nii kiiresti ära läks,» tunnistas Keel. «Jälle see servi vastuvõtt, aga mis seal ikka.»

Keel pööras tähelepanu ka sellele, et maailma edetabelis 39. real asuvalt Eestilt ei saanud nõuda võitu 7. kohal paikneva Bulgaaria üle. «Ärge nüüd meeletuid asju ka nõudke,» sõnas Keel. «Bulgaaria võitmine on võimalik, aga see on praegu siis võimalik, kui nad eksivad natuke rohkem. Midagi pole teha, oskustel on vahe, kõik ei saa olla esimesed.»

Eesti jõudis EM-finaalturniiril esimest korda 12 parema sekka ning Keel vaatas juba lootusrikkalt tulevikku. «Kevadel on ees uus valiktsükkel, varsti on loosimised, eks siis näeme, kes meil alagrupis on,» lausus Keel.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles