Jasikevicius: meie mäng oli katastroofiliselt halb

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu vanameister Šarunas Jasikevicius läbimurdel.
Leedu vanameister Šarunas Jasikevicius läbimurdel. Foto: AFP / Scanpix

Leedu korvpallikoondise kogenud mängujuht Šarunas Jasikevicius tõdes pärast EMi veerandfinaalis Makedoonialt saadud kaotust, et meeskond mängis väga halvasti. «Mängisime katastroofiliselt halba korvpalli,» vahendab Krepsinis.net.

«Meakedoonia pidas oma mänguplaanist kinni, kuid meie seda ei suutnud,» jätkas Jasikevicius. «Unustasime lauavõitluse ja saime selle eest karistatud, kogu meie tegevust saatis pidev paanika. Ma ei usu, et 15 000 saalis viibinud fänni tekitasid meis erilise pinge. Vastupidi, see oli meie suur pluss.»

Juba neljapäeval kohtub Leedu 5.-8. koha mängudes esimeses veerandfinaalis Hispaaniale kaotanud Sloveeniga. Vaid võit jätab korvpallihullule Leedule võimaluse heidelda Londoni olümpiapileti eest.  

«Me peame leidma endas jõudu ja motivatsiooni, et võidelda Londoni olümpia pileti eest. See on meie tänavuse turniiri üks suuri eesmärke,» sõnas Jasikevicius. «See tuleb raske mäng – meeskond on Makedooniale kaotusest väga pettunud. Peagi peame mängima varajasel kellaajal, organismil on sellega rakse kohaneda.»      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles